Jasper WestebringJasper Westebring (1976) heeft Architectuur gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en de Tekniska Högskolan in Stockholm, Zweden. In 2001 is hij afgestudeerd op het thema ‘Ruimte in de compacte stad’, nader uitgewerkt met een woningbouwproject in de historische binnenstad van Delft.

Vervolgens werkte hij voor diverse architectenbureaus in Nederland en België. Bij Komossa Architecten (Rotterdam) heeft hij zich gericht op renovaties en verbouwingen van woonhuizen en scholen. Aansluitend heeft hij zich bij DKV (Rotterdam) en Crepain Binst Architecture (Antwerpen) verder gespecialiseerd in seriematige woningbouw en stedenbouwkundige plannen.

In 2006 begint Jasper Westebring zijn eigen bureau: Westebring Architecten. Hier richt hij zich voornamelijk op particuliere woningbouw en interieurprojecten. Werkzaamheden variëren van het ontwerpen en begeleiden van verbouwingen, tot het verzorgen van bouwvergunningen. Daarnaast werkt hij veelvuldig nauw samen met o.a. Ateliers (Delft) en Dreamboat (Amsterdam). Sinds 2009 is hij één van de ontwerpers van About STEK, handgemaakt houten kindermeubilair.